♥ Ya ALlah, Engkaulah Tuhanku, Tiada Tuhan melainkan Engkau.. Engkau mencipta-kanku, aku hamba-Mu dan ikrar pada-Mu semampuku... Aku berlindung kepada-Mu dari kejahatan apa yang aku perbuat, aku mengakui terhadap nikmat-Mu terhadapku dan aku mengakui atas dosaku, maka ampunilah aku, kerana sesungguhnya tidak ada yang dapat mengampuni dosa selain Engkau..amin ya Robb...♥

.::.Syukran!.::.

.::.JeMpuT SinGGaH.::.

.::.Peringatan Bersama.::.


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, February 10, 2009

Cinta Agung: Qathrunnada

Bismillahirrahmanirrahim....

alhamduliLlah, akhirnya dapat juga aku kongsi klip lagu cintaagung:qathrunnada ni dgn semua...dah lama dah aku buat klip ni...sudi2kanlah melihatnya ya;)

p/s:- untuk mengelakkan pertindanan antara lagu dgn bacaan surah al-mulk di blog ini, sila tekan butang stop (ll) pada ipod al-mulk di side kanan blog ni...tQ..



video

4 comments:

  1. camne mau bukak da...tak bleh pun

    ReplyDelete
  2. tekan le ikon play kat bawah video...takleh erk?

    ReplyDelete
  3. tak kuar lagu pun...senyap sunyi je

    ReplyDelete
  4. la, yke...em..ntah,xtau la pulak nak fix kan guane...

    ReplyDelete

.::.Jom Kuliah.::.

Merah: Surau An-Nur, Bandar Baru Bangi Koko : Masjid Jamek, Kajang Hijau: Surau Saujana Impian, Kajang