♥ Ya ALlah, Engkaulah Tuhanku, Tiada Tuhan melainkan Engkau.. Engkau mencipta-kanku, aku hamba-Mu dan ikrar pada-Mu semampuku... Aku berlindung kepada-Mu dari kejahatan apa yang aku perbuat, aku mengakui terhadap nikmat-Mu terhadapku dan aku mengakui atas dosaku, maka ampunilah aku, kerana sesungguhnya tidak ada yang dapat mengampuni dosa selain Engkau..amin ya Robb...♥

.::.Syukran!.::.

.::.JeMpuT SinGGaH.::.

.::.Peringatan Bersama.::.


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, July 5, 2009

Berehat....

Bismillahirrahmanirrahim....

Assalamua`laikum buat teman2 pengunjung blog CA yang setia... apa khabar agaknya iman? moga dalam level terbaik hendaknya...

Emm..posting kali ni hanya sebagai pengumuman dari atulasca buat semua...

InshaAllah, atulasca akan berehat dari ber'blogging' bermula hari ini, 6 julai 2009 sehingga ke satu tarikh yang belum ditetapkan...ini kerana atulasca ingin menumpukan sepenuh keringat& tenaga kepada:-

1- projek/program Karnival Hari Guru & Hari Terbuka FPEND, UKM yang akan berlangsung pada 22 julai 2009...[tumpuan pada kerja-kerja sekretariat yang atulasca& da gang handle yang masih berbaki] ~~mohon sahabat sahabiah teman pengunjung semua doakan segala dipermudahkanNya ya...

2- Menyiapkan baki assignment + STUDY sebelum menduduki peperiksaan akhir DPLI UKM pada minggu depan...

3- Memberikan jawapan kepada sesuatu-huhu...apekah dia? biarla rahsia...mohon doakan atulasca moga segalanya dipermudahkanNya ya....syukran!


p/s:- sementara atulasca ber'uzlah' daripada dunia blog ni, sudi2kanlah kiranya membaca posting2 terdahulu atulasca ya... n do leave ur comment:) tQ...inshaAllah, respon kalian akan dibalas kerana atulasca bukan berehat daripada melayari alam internet tetapi hanya berehat daripada menulis entry terkini....sekian...

emm...lg 1, bagi sesiapa yang berkesempatan &berkelapangan pada 22 julai 2009 nanti, kalian dijemput untuk ke Fakulti Pendidikan UKM bagi memeriahkan progran Karnival Hari Guru& Hari Terbuka FPEND UKM....



Sekian, sampai jumpa lagi di entry seterusnya setelah atulasca tamat ber'uzlah'...salam ukhwah sekencang dakwah...ila liqa` wa maassalama!


10 comments:

  1. Selamat berehat..semoga sukses utk kesemuanya..

    ReplyDelete
  2. amin...inshaAllah...syukran ya ukhti...

    ReplyDelete
  3. mg beoleh ketenangan hakiki...sori nik,andai diriku membuatkan dirimu tak bahgia

    ReplyDelete
  4. SELAMAT BEREHAT.SEMOGA DAPAT JAWAPAN YG TERBAIK BG PERSOALAN YG KE-3 TU. ALLAH MAHA MENGETAHUI YG TERBAIK UTK HANG...DOA N MINTA KAT DIA.HEHE

    PCK-ORG SEASON CM PCK CM PAHAM2 JE.SORY KALO SALAH PHM

    ReplyDelete
  5. qM
    -amin...inshaAllah qir...dirimu selalu membuatku bahagia...hehe:) sbb aku bahagia melihatmu bahagia bersama hubbymu...:)

    Pck
    -tQ pck...aisyy~~tau2 ja no...walau apepun yang pck fikirkan, doakan la moga segalanya lancar2 aja...yang paling takut yang no.1 tu...dah dekat dah..tp banyak xsiap lg:(

    ReplyDelete
  6. Selamat...kunjungan kembali daripada Cinta Agung.Mcm best je projek?

    ReplyDelete
  7. CA
    -kembar nama, selamat datang ke blog xseberapa ni...emm, mmg best pun projek tu, tp kerja2 sebelum projek tu banyak lg yang perlu dibereskan...mohon doanya, moga segalanya dipermudahkanNya...

    ReplyDelete
  8. Selamat bercuti, moga ada kebaikan di sana..

    ReplyDelete
  9. InshaAllah...amin...moga2 kemudahan & kebaikan mengiringi...

    ReplyDelete
  10. Grace of God .its good wonderful article........


    Work from home

    ReplyDelete

.::.Jom Kuliah.::.

Merah: Surau An-Nur, Bandar Baru Bangi Koko : Masjid Jamek, Kajang Hijau: Surau Saujana Impian, Kajang