♥ Ya ALlah, Engkaulah Tuhanku, Tiada Tuhan melainkan Engkau.. Engkau mencipta-kanku, aku hamba-Mu dan ikrar pada-Mu semampuku... Aku berlindung kepada-Mu dari kejahatan apa yang aku perbuat, aku mengakui terhadap nikmat-Mu terhadapku dan aku mengakui atas dosaku, maka ampunilah aku, kerana sesungguhnya tidak ada yang dapat mengampuni dosa selain Engkau..amin ya Robb...♥

.::.Syukran!.::.

.::.JeMpuT SinGGaH.::.

.::.Peringatan Bersama.::.


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, May 8, 2009

Tinggal Kenangan..[cik, i luv u]


Menitis air mataku
Tika mengenangkan dirimu
Kenangan indah kita bersama
Takkan pernah luput dari ingatanku

Bangga sunguh diriku
Punya ibu sepertimu
Dirimu idolaku
Kau serikandiku Ibu!

Kau ibuku yang kusayang
Mendidikku dengan penuh sabar dan ikhlas
Walau kini kau telah pergi
Aku tetap sabar disini
Sering berdoa untukmu ibu...
Moga kau dalam lindungan-Nya...
Di sana...

Menitis air mata ku..
Mengenangkan dirimu
Aku rindu kamu...aku sayang kamu
Kaulah permata hatiku selamanya!
Takkan ada penggantimu...
Kaulah ibu yang terbaik

Aku sayang kamu...
Moga Allah juga sayang kamu,
duhai ibuku sayang...



al-fatihah..


atulasca
090509
01:04am
Kolej Pendeta Za`ba, UKM Bangi.


Gambar ini menunjukkan cik dan ayah bersama abg nik n abang aman sekeluarga.
Cik meninggal dunia di kelantan, sewaktu menziarahi abangku aman dan keluarganya.


10 comments:

  1. waalaikumsalam..

    cik a.k.a mak...

    gambar atas = yang tengah...
    gambar bawah = duduk blakang, 3 dari kiri

    ReplyDelete
  2. nik...
    salm takziah dr sy..
    maafkn sy, sy lnsung xtau..

    pepun nik sabar k..
    kuatkn smangat nik...

    ReplyDelete
  3. wsalam...

    xpe adreyna...dah lame dah cik pegi...19/02/08...dah lebih setahun...mf, koi xbgth sume kwn2...biasela, time tu terkejut lg, sampaikan lupe nak inform...minta tlg sama2 doakan dia...mg berada di kalangan para solihin, para tabiin...amin...

    ReplyDelete
  4. ok..xpe sy fhm..
    dlu pun mse mtrik..
    cik dh skt kn?nik slalu cte dlu..
    pepun sy hrp cik nik sntiasa tnang dsane..

    nik sy nk taulh psl dpli..
    yuran pngajian de ke?
    de elaun ke bln2?
    phtu nnti mmg sure ke posting ke sekoloh?ke kene urus sndri..
    nnt 25/5 sy de intebiu..

    ReplyDelete
  5. amin...

    Dapat Intebiu adreyna???tahniah! mg2 dipermudahkan segalanya...amin...

    Sedikit tentang DPLI:-
    1- ade elaun seribu lebih bulan2
    2- Yuran pengajian ditanggung.Cuma bayar Yuran Hostel je sndri(gune duit elaun...)
    3- InshaAllah, posting Kmenterian Uruskan..

    tu je kot stakat ni

    ReplyDelete
  6. oo..ok..thnkz nik..
    bru intebiu nik..
    xtau dpt ke x..
    sy pon sba salah ni..
    nk stay kije cni atau smbung dpli..
    hrp2 yg dpli nye xde problm..
    nik mse intebiu pe die tnye..
    falsfh penddikn?

    ReplyDelete
  7. InshaAllah, ad rezeki, dapat nyer...emm..untuk tgk pengalaman koi diintebiu, tgk kat label "cikgu cikgi" eh...koi ade cite dalam posting2 under tag tu...hehe

    ReplyDelete
  8. dh tgk dah..tu je ke die tnye?
    xde group discussion ek...
    pepun thankz nik..
    klu de rezki leh ikut jejak nik..heheh

    ReplyDelete
  9. a`ah...koi yang paling cepat ditemuduga...sikit je dia tanya...gp discussion mmg xd cz mase koi dia intebiu sorang2...

    gd luck adreyna...inshaAllah, ade rezeki dapat nyer tu...mintak ukm ke??kalo mtk cni leh la jpe nnt:)

    ReplyDelete

.::.Jom Kuliah.::.

Merah: Surau An-Nur, Bandar Baru Bangi Koko : Masjid Jamek, Kajang Hijau: Surau Saujana Impian, Kajang