♥ Ya ALlah, Engkaulah Tuhanku, Tiada Tuhan melainkan Engkau.. Engkau mencipta-kanku, aku hamba-Mu dan ikrar pada-Mu semampuku... Aku berlindung kepada-Mu dari kejahatan apa yang aku perbuat, aku mengakui terhadap nikmat-Mu terhadapku dan aku mengakui atas dosaku, maka ampunilah aku, kerana sesungguhnya tidak ada yang dapat mengampuni dosa selain Engkau..amin ya Robb...♥

.::.Syukran!.::.

.::.JeMpuT SinGGaH.::.

.::.Peringatan Bersama.::.


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, April 5, 2009

Quick Update: Exam!

" Ya Allah, bukakanlah pintu hati kami dalam menjawab soalan Exam pada 6-10 april 2009 ini...ameen"

Monday:
8-10pm- Teaching Methods

Tuesday:
8.30-10.30am - Educational Assessment
8-10.30pm - English for Science and Technology [EST]

Wednesday:
8-10pm - Technology + Innovation.

Thursday:
8-11am - English for Life Sciences [ELS]
8-10pm - Educational Psychology

Friday:
8.30-10.30am- Philosophy and Development of Education in Malaysia ~~END

.::.end of Exam, BUT beginning of Bina Insan Guru II [Pangkor]
.::.bertolak Jumaat Malam~~~
.::.Mg kami selamat pergi n balik...amin!

....................end lg;p

21 comments:

  1. huhuhuhu....nak peksa...takutnya. Ni la time paling tak best. Anyway...all d best. Cayo...cayo...

    Gi pangkor nanti bawak balik colek rojak mak bee. Take care.

    ReplyDelete
  2. ameen!

    itula pasai...tgk le jadual pekse tu...siang mlm...pulak tu no study week lgsung..mmg menguji kesabaran:(

    ~colek rojak mak bee?? wokeh, nnt koi cube carik deh

    ReplyDelete
  3. Hari ni peksa lagi....selamat berperiksa. Sebelum gi peksa tu talipon le ke to' ayoh. Kesian kat dia...menano menalipon sana sini tanya pasal aok...
    okey...good luck...

    ReplyDelete
  4. ~~~toing|||

    = add me @ follower yeh
    =caiyok222
    =semuga suksess imtihan

    ReplyDelete
  5. semalam baca berita pasal kekurangan doc veterinar di malaysia. Memang kritikal sekarang. Ramai yang tak berminat nak jadi doctor haiwan ni....tapi tu la....nak buat camne...yang sorang ni dah terjebak jadi cikgi.

    Teringat kat CHI CHI yang dah arwah sebab menjadi mangsa eksperimen seorang doc yang tak bertauliah satu masa dulu....

    ReplyDelete
  6. omenieyra

    tula...siang malam pekse..sabo jela..dah krem dah otak rase...tu yang layan blog jap ni:)

    siapekah doktor cici itu??cam kenai je..haha

    mmg xpatot kan die...dah le susah2 jage..last2 masuk oven, kene bakar...

    takpela, cici tu banyak berjase kat doc tu tau...dgn cici tu siap jgk tesis si doc tu..hehe..tQ cici!

    p/s:-koi pn tolak jadi vet pas spm dlu, kat upm cz dah masuk matrik tyme tu...kalo la xdapat matrik, koi da jdik pembantu vet la skrg..huhu

    ReplyDelete
  7. toing22....tQ kak Tautan Hati...amboi kak, asyik toing2 je skg...hepi je...ade pape ke??haha

    ReplyDelete
  8. Tak pe la...dah jodoh ngan keje jadi cikgi....terima la seadanya. Ok gak...boleh memenuhi impian to'ayoh nak tgk anaknya jadi cikgi.

    Hari ni baca berita yang mengejutkan pasal ubat sakit jantung yang mengandungi unsur babi. Aii...tak tahulah, dah dekat nak kiamat gamaknya. Apasal la yang babi gak nak diambik jadikan ubat. Sekarang ni mufti dan alim ulamak duk bertekak, ada yang kata boleh, kalau dah daruruat mengamcam nyawa, then ada yang kata haram terus tak bleh ambik sebab mende dah jelas haram.

    ReplyDelete
  9. iyola...skg tok ayoh ade impian lg besau tau...nak tgk anak die ni dapat 'Dr.' jugak..huhuhu..mampukah daku???hmm..inshaAllah...

    ubat dari sumber babi banyak kat pasaran skrg...ntah2 dalam ubat yang bagi cik dlu pn ade??huhu...itula yang jadik bile yang farmacist ramai bukan orang islam...sumber nak wat ubat pn semberono je....

    ReplyDelete
  10. Buat je setakat yang termampu...bukannya bleh nak nak kejar semua.

    pagi tadi sebelum subuh rasanya mimpikan cik. Tapi samar2 tak ingat pasal apa....then masa azan subuh tu dah jaga, tapi tak bangun terus....past tu termimpi la plak hantu kat rumah wan kat atong....ceh! hampeh.

    yea yea...dah abis peksa. Bleh ler lepaskan tension & hawa peksa kat pangkor.

    ReplyDelete
  11. aisy~~ macam nak mereng dah ni..ingatkan abih xm rase best tapi hampeh...xpun..ade 1 lg assnment kene anto b4 g pangkor...haiya...baju pn xkemas lg ni...moh amawek, tulong kemas untuk koi...pening2~~~~

    Rindu Cik sangat3!

    ReplyDelete
  12. weii...time ni mesti duk berseronok-seronok kat pangkor ni. Tak pe pe la...masa untuk enjoy sebelum tension mengadap anak murid lepas ni....

    Balik sg.tekam minggu ni kita gi kubur cik k. Sesambil tu jangan putus sedekahkan al-fatihah dan yassin untuk dia.

    ReplyDelete
  13. mana ada apa2
    hehehe
    ada award kt blog akak utk
    niQ
    balik pangkor nanti jg luper ambik

    ReplyDelete
  14. salam,

    Jemput ke http://www.faridrashidi.com

    ReplyDelete
  15. omenieyra

    weii...dah abis ke kuah rojak mak bee??hehe~~


    Tautan_Hati

    TQ kak!! dah amik n da letak pown..em, akk pn jangan le segan2 amik award tuk followers blog CA tau...tgk kat my older posting...k...


    Farid Rashidi

    wsalam...sy dah berkunjung...mantap pengisiannya..teruskan menulis!

    ReplyDelete
  16. huhu....mak bee tetinggal kat rumah tok ayoh...

    ReplyDelete
  17. ceh...hmmm..xpela xd rejeki nak makan ...nnt balik rumah ayoh 2mgu lg bleh le aok makan ngan jambu yang dah dibalut cemey tu..hehe

    ReplyDelete
  18. Heh tak de maknanya. Jambu tu mesti dah disonglap oleh orang2 kat sana sebab masaknya 4-5 hari dari hari balut. Tak pe la...tak de rezeki. Buat amal jariah...mudah-mudahan rezeki lagi murah lepas nih....amin...

    ReplyDelete
  19. aminn!! kaye nnt jagan lupekan adekmu ini yo...hehe..

    ReplyDelete
  20. Ntah la....syukur dengan life sekarang...kaya sangat tidak, miskin-papa pun tidak....hidup besederhana je.

    ReplyDelete
  21. matlamat untuk kaya tu kena ade....sbb dengan kaye kite buleh tulong ramai orang...tak gitu??

    ReplyDelete

.::.Jom Kuliah.::.

Merah: Surau An-Nur, Bandar Baru Bangi Koko : Masjid Jamek, Kajang Hijau: Surau Saujana Impian, Kajang