♥ Ya ALlah, Engkaulah Tuhanku, Tiada Tuhan melainkan Engkau.. Engkau mencipta-kanku, aku hamba-Mu dan ikrar pada-Mu semampuku... Aku berlindung kepada-Mu dari kejahatan apa yang aku perbuat, aku mengakui terhadap nikmat-Mu terhadapku dan aku mengakui atas dosaku, maka ampunilah aku, kerana sesungguhnya tidak ada yang dapat mengampuni dosa selain Engkau..amin ya Robb...♥

.::.Syukran!.::.

.::.JeMpuT SinGGaH.::.

.::.Peringatan Bersama.::.


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, February 23, 2009

10 Things???

Assalamua`laikum….

huhu,finally i`ve been tagged by adik ajie… 1st tyme wat tag2 nie…baru je duk tanye2 pasal tag kat kak srsfeqah, mica& kak ctsarah…let’s check it out!



Describe 10 things about the person who tags me.

1. Azira omar name diberi

2. atulasca panggil die ajie je…(ehem,pe maksud ajie tu ye..hehe)

3. ajie ni big bos untuk PUBLISITI KAPREZA

4. baru je kenal ajie kat UKM~Surau Za`aba~ tyme orientasi Deeply…

5. Mule kenal PENDIAM je orangnye..tp da lame kenal…banyak gak modal berkate2…huhu…

6. SANGAT PENYABAR….walau macam banyak gak ajie terasa ati ngan atulasca…~_~ ye dak?

7.ajie sorang yang MuDAH MESRA ngan orang…bagus…cam da lame kenal ajie

8. ajie ade sedikit…”Kalut” if dia dalam tekanan…is it’s true my dear??

9. manje kot?? N Cumely je…

10. Do luv surfing tenet vely much…. (am I rite?)



Describe 10 things about myself.

1. atulasca my blogger name….ma true name?ntah..

2. asal pahang…

3. Do luv blogging vely much

4. will be a biology/ science teacher soon…inshaAllah…

5. easy-adapted person

6. tak pandai berpure2…berterus terang juge la orangnye…~

7. Sangat3 sayang Cik, Ayah, + al me familia….

8. cannot do 2 works in 1 Tyme…nnti mst salah satu tak PERFECT…

9. 1st tyme tagged….by ajie….

10.Sengkek sangat3….cz no allowance yet…;(



10 people been tags by me.

1. Kak feqah

2. Mica

3. QirMumtaz

4. kak TintaHati

5. Pae

6. Ummi

7. syahmah A’isyah

8. adik MiZA

9. cik Awan Butirstar

10. kak SeriTasnim

** satu cara tuk memeriahkan suasana blog…maybe..~_~**

3 comments:

  1. hikhik~
    ajie tue maksud dy Azira Omar la~~
    hihihi~
    betul.. betul..
    ajie mmg kalut..

    em! kak nik.. kite jgn simpan2 dlm hati da yea..
    sedih la nnt..
    hihihi..

    time kasih kak nik ngn kakk dpli..

    ajie da xgeram+marah da~
    sbb kapreza da hbs da..

    hihihi..

    kire 0 - 0 yea~

    ^^,

    ReplyDelete
  2. yela...baik bos!! kte 0-0...yea~
    ajie jangan kalut2 lg yea...nnt xcumel...(^_~)

    ReplyDelete

.::.Jom Kuliah.::.

Merah: Surau An-Nur, Bandar Baru Bangi Koko : Masjid Jamek, Kajang Hijau: Surau Saujana Impian, Kajang