♥ Ya ALlah, Engkaulah Tuhanku, Tiada Tuhan melainkan Engkau.. Engkau mencipta-kanku, aku hamba-Mu dan ikrar pada-Mu semampuku... Aku berlindung kepada-Mu dari kejahatan apa yang aku perbuat, aku mengakui terhadap nikmat-Mu terhadapku dan aku mengakui atas dosaku, maka ampunilah aku, kerana sesungguhnya tidak ada yang dapat mengampuni dosa selain Engkau..amin ya Robb...♥

.::.Syukran!.::.

.::.JeMpuT SinGGaH.::.

.::.Peringatan Bersama.::.


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, July 8, 2008

Rindunye Padamu.....!

Bismillahirrohmanirrohim...
alhamdulillah, akhirnya dapat juga kuluangkan masa untuk bait mayaku ni...sedih x dapat selalu update blog ni sbb dah grad ni, duk rumah je...kat rumah xd internet.....
disebabkan dah 2 bulan rasa2nya x update, aku akan post 3 benda untuk blog ini....apakah dia??? tunggu....
aku ada something yang nak dikongsi dalam 3 posting aku nanti dengan sahabat2 pengunjung semua....2 berkenaan apa yang aku lalui sendiri, dan 1 untuk che2 tersayang=) plz leave ur comment k...
atulasca
kuantan
080708

No comments:

Post a Comment

.::.Jom Kuliah.::.

Merah: Surau An-Nur, Bandar Baru Bangi Koko : Masjid Jamek, Kajang Hijau: Surau Saujana Impian, Kajang